Какво ни отличава от останалите?

При нас се прилага индивидуален подход в неговия пълен смисъл и обхват. От периода на адаптация, до момента за избор на училище, ние работим индивидуално с всяко дете, с всеки родител. Семейството е не само наш партньор и съмишленик. То е част от Камбанките. Затова и често се шегуваме заедно, че Камбанките си остават завинаги такива, независимо колко са големи. Усещането за общност и принадлежност е основната причина за високите резултати, които постигат децата в развитието си. Семейство, квалифициран екип, модерна база, слънчев и равен двор и иновативни програми са факторите, които стоят в основата на нашите успехи. 

Какво е необходимо да знаете?

В нашия дневен режим може да откриете всичко необходимо, което е нужно за вас като родител. Информацията съдържа списък на дейностите, програмата и ангажираността на децата, които се провеждат в ЧДГ "Веселите Камбанки " от 07:30 - 19:00 часа, от понеделник до петък.

В ЧДГ „Веселите камбанки“ организираме различни и интересни дейности, събития, лагери, посещения на различни културни и исторически обекти, както и даваме шанс на децата да бъдат сред природата и да опознават и откриват нови умения и развиват своите таланти.

Прием на документи и изисквания за постъпване

В ЧДГ „Веселите камбанки“ деца се приемат целогодишно при наличие на свободни места. 

Свържете се с нас по телефона или e-mail, за да се осведомите за наличието на свободни места и да уговорим среща при нас.

В удобно за Вас и нас време, ще разгледате детската градина и ще обсъдим важни за обучението на Вашето дете въпроси. Ще Ви изпратим набора от документи, които трябва да попълните преди постъпване на детето. Уговаряме периода за адаптация и тя стартира след предоставяне на необходимите изследвания и медицински документи на детето. 

Договорът за обучение влиза в сила след приключване периода на адаптация. Вашето желание за приемане в ЧДГ „Веселите камбанки“ може да заявите във формата „Заявление за кандидатстване“. При наличие на свободно място ние ще се свържем с Вас.

За постъпване на детето в ЧДГ „Веселите камбанки” се изискват следните документи, които се предават в първия ден на посещение в детската градина:

 • Резултат от фекална проба за чревни хелминти;
 • Резултат от фекална проба за носителство за шигела, салмонела и патогенни коли;
 • Резултат от перианален отпечатък за острици;
 • Изследване на кръв и урина;
 • Резултат от носен и гърлен секрет за липса на патогенни бактерии;
 • Бележка от личния лекар в уверение на това, че детето е клинично здраво и не е в контакт с остри заразни болести (бележката е валидна 3 дни от издаването й);
 • Лична здравно-профилактична карта, попълнена от личния лекар на детето с попълнен актуален имунизационен статус (за Деца-чужденци е необходим превод на български език и заверка от СРЗИ).;
 • Здравна карта за дете
 • Копие на Акт за раждане
 • Попълнена Анкетна карта, която се предоставя от детската градина
 • Попълнени формуляри с Декларации, които се предоставят от детската градина

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!